El Club Muntanyenc prepara la sisena edició de la Marxa de Cap de Rec


Temes relacionats

La Marxa més participativa queda inacabada (15/abr/12)

El CMSC organitza la 5a Marxa Cap de Rec (14/jun/11)

El CMSC organitza la 2a Marxa Cap de Rec (14/jun/08)


  • Comparteix:

El refugi de Cap de Rec / Font: Capderec.wordpress.com

El refugi de Cap de Rec / Font: Capderec.wordpress.com

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza un any més la Marxa de Cap de Rec, prova que enguany arriba a la sisena edició i que forma part del circuit de la Copa Catalana de Marxes de Resistència. La competició tindrà lloc el tercer dissabte de juny i tindrà una durada de 52 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 5.000 metres.

La Marxa donarà el tret de sortida a les sis del matí al refugi de Cap de Rec, situat al terme municipal de Lles de Cerdanya (la Cerdanya). A partir d'aleshores, els participants tenen 15 hores per completar el recorregut, que passa per diversos refugis d'alta muntanya, algunes zones d'Andorra i torna al punt de partida. Més de 100 voluntaris del CMSC vetllaran per la seguretat dels participants i pel bon funcionament de la jornada.

Segons el coordinador de comunicació de la Marxa, Marcel Albet, la iniciativa té un accent santcugatenc, tot i disputar-se a la Cerdanya.

Marcel Albet

Són gent del Club Muntanyenc i de Sant Cugat. La vinculació de la cursa amb la ciutat és total.


El preu d'inscripció per als federats és de 29 euros i de 37 per a la resta. Es tracta d'una marxa de resistència on la majoria del recorregut es troba en alta muntanya. En arribar al final, els participants podran menjar botifarra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.