La 27a Mostra del Taller Triangle comença avui amb la presentació d'un llibre resum de la seva història


  • Comparteix:

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura tornarà acollir la mostra annual del taller

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura tornarà acollir la mostra annual del taller

El Taller Triangle enceta aquest dijous la seva tradicional mostra-instal·lació amb treballs dels seus alumnes. Enguany la cita girarà al voltant de la presentació d'un llibre didàctic que resumeix els primers 25 anys d'història del Taller Triangle a la ciutat, donant les claus de la manera de treballar de la institució. La 27a edició de la mostra es podrà visitar fins el segon diumenge de juny.

Una sèrie de personatges de cartró creats pels alumnes d'entre cinc i 14 anys del Taller Triangle seran els encarregats de guiar els assistents a la 27a Mostra Instal·lació del Taller Triangle cap al llibre commemoratiu que l'entitat presenta enguany.

Cèlia Serra

El llibre té una primera part més històrica, i una segona part més explicativa dels tallers i la relació amb Sant Cugat.



La 27a Mostra-instal·lació del Taller Triangle es podrà visitar fins al juny. Durant aquest temps, s'organitzarà una visita guiada per a escoles i professionals, per explicar la filosofia de treball del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.