El Muntanyenc celebra avui la 6a edició de la Marxa de Cap de Rec


Temes relacionats

El CMSC organitza la 5a Marxa Cap de Rec (14/jun/11)

El CMSC organitza la 2a Marxa Cap de Rec (14/jun/08)


  • Comparteix:

El refugi de Cap de Rec / Font: Viquipèdia

El refugi de Cap de Rec / Font: Viquipèdia

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza la Marxa de Cap de Rec, prova que enguany arriba a la 6a edició i que forma part del circuit de la Copa Catalana de Marxes de Resistència. La competició se celebra aquest dissabte i té una durada de 52 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 5.000 metres.

La marxa ha donat el tret de sortida a les sis del matí al refugi de Cap de Rec, situat al terme municipal de Lles de Cerdanya (la Cerdanya). A partir d'aleshores els participants tenen 15 hores per completar el recorregut, que passa per diversos refugis d'alta muntanya, algunes zones d'Andorra i torna al punt de partida. Més de 100 voluntaris del CMSC vetllen per la seguretat dels participants i pel bon funcionament de la jornada.

Pel coordinador de comunicació de la Marxa, Marcel Albet, la iniciativa té un accent santcugatenc tot i disputar-se a la Cerdanya.

Marcel Albet

La majoria de voluntaris són del Club Muntanyenc i viuen de Sant Cugat. La vinculació de la ciutat amb la competició és total.


Es tracta d'una marxa de resistència on la majoria del recorregut es troba en alta muntanya. En arribar a la meta els participants poden menjar botifarra. El CMSC va construir el refugi de Cap de Rec fa 25 anys i l'ha gestionat fins fa dos anys, quan es va acabar la concessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.