Serveis mínims del 50% a la vaga de FGC per a dijous i divendres


Temes relacionats

Els treballadors de FGC convoquen vuit dies de vaga al maig i juny ( 4/mai/12)


  • Comparteix:

Aquest dijous i divendres comença la vaga dels treballadors de FGC

Aquest dijous i divendres comença la vaga dels treballadors de FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) funcionaran al 50% durant l'horari de serveis mínims fixat per a la convocatòria de vaga que comença aquest dijous i divendres. Els serveis mínims per a les dues jornades seran de dos quarts de set a dos quarts de deu del matí i de quatre de la tarda a vuit del vespre. Les aturades començaran a les deu de la nit d'aquest dimecres i es mantindran fins a les deu de la nit de divendres. Fora d'aquest horari, FGC no garanteix el servei.

Aquest dijous i divendres comença el període de vaga anunciat pel comitè d'empresa de FGC, que continuarà amb més convocatòries el 24, 25 i 26 de maig, i el 12, 13 i 14 de juny.

Els treballadors convoquen les aturades per denunciar la manca de diàleg de la Generalitat davant la negociació del conveni col·lectiu. Els treballadors de FGC exigeixen la signatura d'un conveni amb una pujada de sous i denuncien que l'aplicació de les retallades afectarà la qualitat del servei.

De cara a aquestes dues primeres convocatòries de vaga, FGC oferirà uns serveis mínims en què els trens tindran una freqüència de pas del 50% del servei habitual. Aquest període, vàlid per a dijous i divendres, serà de dos quarts de set a dos quarts de deu del matí i de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Fora d'aquest horari, FGC no garanteix que circuli cap tren a les Línies de Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.