Alumnes i familiars del Gerbert d'Orlhac es posen a prova amb la Gran Gimcana


  • Comparteix:

L'escola celebra enguany el seu desè aniversari

L'escola celebra enguany el seu desè aniversari

La Gran Gimcana GerbertExpress recorrerà els carrers de la ciutat aquest diumenge posant a prova alumnes i familiars de l'escola Gerbert d'Orlhac. L'activitat s'emmarca dins els actes de celebració del 10è aniversari del centre. Està previst que participin 60 equips de quatre persones a la proposta.

Els participants han de recórrer la ciutat i superar fins a 10 proves. D'aquesta manera, familiars i alumnes se sumen als actes de celebració de la primera dècada de l'escola, que comptarà amb un programa d'activitats que vincularan també altres agents com comerços, entitats, clubs i el Museu de Sant Cugat. Un dels organitzadors de la gimcana i pare de l'escola Sergi Solivelles ha explicat a Cugat.cat en què consistiran algunes de les proves d'aquesta gimcana.

Sergi Solivelles

Hi ha una activitat manual, una prova d'anglès, una d'art i una de coneixements sobre el Claustre del Monestir.


La gimcana començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a les dues del migdia. L'entrega dels premis de la gimcana tindrà lloc el tercer divendres de juny, coincidint amb la festa de final de curs de l'escola Gerbert d'Orlhac. La gran celebració comptarà amb diverses activitats, així com un concert de La Porta dels Somnis, que ha creat una cançó per aquesta efemèride.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.