Unes 250 persones de mitjana visiten al dia el Bus de la Fundació Alícia


  • Comparteix:

Prop d'un miler de santcugatencs ja han visitat l'autobús que la Fundació Alícia ha instal·lat a la plaça de la Vila, des d'on s'informa sobre una alimentació sana, equilibrada i original. Es tracta d'una exposició interactiva itinerant que compta amb la col·laboració de tècnics i experts que ofereixen tallers pràctics on mostren propostes per millorar els àpats.

Menjar productes de proximitat, menjar en família i combinar els diferents grups de nutrients són alguns dels consells que s'ofereixen en aquest espai que romandrà a la ciutat fins aquest dissabte. A través de plafons i audiovisuals, la mostra explica diferents tècniques culinàries senzilles que es poden aplicar a la vida quotidiana i ensenya com s'han de combinar els aliments per evitar problemes alimentaris com el sobrepès.

El regidor de Sanitat, Raül Grangé, destaca alguns dels aspectes que fomenta la fundació.

Raül Grangé

S'ha d'intentar menjar amb tranquil·litat. A més, cal consumir productes de temporada, de proximitat i això vol dir productes fets al nostre país.




Des de dilluns, una mitjana de 250 persones al dia han visitat l'exposició on també s'han ofert tallers per a grups reduïts que serveixen per aprofundir a través d'exemples pràctics en les propostes culinàries que planteja la fundació encapçalada pel cuiner Ferran Adrià. Cerdanyola, Terrassa i Sabadell són les properes parades del bus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.