Víctor Alexandre rep avui el premi Paul Harris Fellow 2012 del Rotary Club


  • Comparteix:

Víctor Alexandre és escriptor i col·laborador de Cugat.cat

Víctor Alexandre és escriptor i col·laborador de Cugat.cat

El Rotary Club Sant Cugat concedeix a l'escriptor Víctor Alexandre el premi Paul Harris Fellow 2012. Alexandre rep la distinció per la qualitat de les seves obres i per projectar Sant Cugat a través de la seva producció literària. El Rotary celebrarà l'entrega d'aquest reconeixement en la 21a Nit Rotària, que tindrà lloc aquest dissabte al restaurant Can Ametller. Els beneficis d'aquest sopar es destinaran a la campanya 'Polio Plus' de la Fundació Rotària. Coneix Víctor Alexandre a l'entrevista a Cugat tv

La presidenta del Rotary Club local, Montse Moral, ha destacat els mèrits d'Alexandre per endur-se el guardó. Són declaracions a Cugat.cat.

Montse Moral

És un bon escriptor, està a Sant Cugat des de fa molt temps i ha projectat la ciutat arreu a través de les seves obres.




Moral ha reiterat el caràcter solidari d'aquesta celebració perquè a cada premi Paul Harris que se celebra els socis aporten 1.000 dòlars a la Fundació Rotària per eradicar la poliomielitis. Al sopar, ha recordat la presidenta, s'hi pot sumar qui ho desitgi.

Alexandre pren el relleu del conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde santcugatenc, Lluís Recoder, guanyador de l'edició anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.