L'últim càsting per 'Sonrisas y Lágrimas', divendres i dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'anterior càsting / Font: Localpress

Imatge de l'anterior càsting / Font: Localpress

El Teatre-Auditori acollirà una altra edició del càsting santcugatenc per al musical 'Sonrisas y lágrimas'. La selecció es durà a terme aquest divendres de quatre de la tarda a vuit del vespre i dissabte durant tot el dia. Els noms dels seleccionats s'anunciaran diumenge.

En el càsting que es va celebrar al gener, es van presentar 150 nens i en van sortir seleccionats 15. Ara, una altra selecció reduirà aquest nombre als nou participants que actuaran en les set funcions que es representaran des del penúltim dijous de maig fins l'últim diumenge del mes.

Paral·lelament, la cantant Mone oferirà un taller obert a totes les persones que vulguin treballar tots els aspectes del teatre musical, com la tècnica i la interpretació. El taller tindrà lloc el darrer dissabte i diumenge de mes, de les onze del matí a dos quarts de dues de la tarda. El preu del taller és de 30 euros. Els participants del taller tindran un preu especial en l'entrada del musical. Per a la realització del taller, on participaran artistes convidats de la companyia, s'escolliran dues cançons del musical 'Sonrisas y Lágrimas'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.