Reiniciats els serveis mínims a FGC després de l'acció dels piquets a Sarrià


Temes relacionats

Aturades i circulació fora d'horari a FGC a causa de les accions dels piquets (10/mai/12)


  • Comparteix:

Els usuaris, sortint de l'estació de Sant Cugat

Els usuaris, sortint de l'estació de Sant Cugat

Restablerts els serveis mínims de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) després de l'acció dels piquets a l'estació Sarrià, que ha aturat els trens en els dos sentits de la marxa durant una hora. De moment, FGC informa que no hi hagut incidències importants en aquest torn de tarda a les estacions de Sant Cugat. La vaga convocada pel comitè d'empresa de FGC continua aquest divendres amb el mateix horari de serveis mínims: de dos quarts de set fins a dos quarts de deu del matí i de quatre de la tarda a vuit del vespre. Fora d'aquest horari les estacions i serveis de Ferrocarrils romandran tancats.

Durant el torn de serveis mínims d'aquest matí s'han produït grans acumulacions d'usuaris a les andanes fet que ha provocat que els membres de seguretat de FGC impedissin l'entrada als usuaris que arribaven a l'estació.

FGC ha informat que els serveis mínims han funcionat correctament des de l'inici, a dos quarts de set del matí, fins als vols de les set quan un grup de piquets han cremat pneumàtics al tram entre l'estació de les Planes i la Floresta. A la mateixa hora, una concentració de piquets a l'estació de plaça Catalunya ha interromput el horaris decretats per la Generalitat i ha fet que la circulació no s'ajustés a l'horari previst. La companyia assegura que cada dia de vaga suposa un cost de 250.000 euros.

Dues patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a la plaça de Lluís Millet per intervenir en cas que hi haguessin incidents que finalment no s'han produt. La resta d'estacions de la ciutat també comptaven amb presència d'agents del cos.

L'aturada és una protesta dels treballadors en rebuig de la nova retallada del 3% al salari dels treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.