La neteja viària s'endarrereix mitja hora i començarà a les vuit del matí des de dilluns


Temes relacionats

Compromís amb la neteja viària i la recollida d'escombraries en diferents sectors i districtes (21/feb/11)


  • Comparteix:

Els canvi d'horari es durà a terme a causa de les queixes reiterades dels veïns / Font: Interempresas.net

Els canvi d'horari es durà a terme a causa de les queixes reiterades dels veïns / Font: Interempresas.net

El servei de neteja viària mecanitzada de la ciutat s'endarrereix mitja hora i començarà, a partir de dilluns, a les vuit del matí. Els treballadors de l'empresa concessionària Valoriza adverteixen que el canvi horari, en compliment del concurs de neteja adjudicat l'any passat, els pot provocar problemes de convivència amb els ciutadans. Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha restat importància a l'afectació que aquest canvi tindrà en la ciutadania en tractar-se d'un retard horari de només mitja hora.

L'Ajuntament ha comunicat a l'empresa responsable de la neteja, Valoriza, que a partir de dilluns la neteja viària mecanitzada començarà a les vuit del matí. Això expliquen els treballadors de la neteja viària a través de la nota informativa amb què han empaperat la ciutat.

Els empleats consideren que aquesta modificació pot causar problemes de convivència entre ciutadans i treballadors de la neteja viària. Els treballadors també adverteixen que amb el nou horari no milloraran la rapidesa i eficiència del servei.

Tanmateix, els empleats demanen coherència en l'aplicació d'aquest canvi d'horari i que també s'instauri en altres col·lectius que presten serveis municipals, com el de recollida d'escombraries. Sobre aquest aspecte, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que el canvi d'horari en el servei de recollida d'escombraries no és viable perquè cobreix més territori. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Paraira

Ens sembla que el canvi d'horari beneficia els ciutadans de Sant Cugat, però en el cas de la recollida de contenidors no és viable.


A més, Paraira considera que el principal problema és la manca de voluntat dels treballadors de canviar el seu horari.

La nota signada per aquests treballadors esmenta que el canvi d'horari arriba després de les queixes veïnals pels sorolls que ocasionen els treballs de neteja en horari de descans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.