Elsglobus.cat guanya la 2a edició del Dot Award, organitzat per la Fundació puntCAT


Temes relacionats

Inici de les inscripcions del segon concurs de Webs al punt.CAT (28/oct/11)


  • Comparteix:

Imatge de la pàgina web guanyadora

Imatge de la pàgina web guanyadora

El concurs europeu de pàgines web Dot Award organitzat per la Fundació puntCAT, amb seu a Sant Cugat, ha premiat la web Elsglobus.cat, dedicada als globus aerostàtics, que han fet uns estudiants d'Igualada. A la 2a edició del certamen han participat 45 webs fetes per estudiants de secundària, batxillerat i graus formatius dels Països Catalans, Bèlgica i Eslovènia.

Tres estudiants igualadins de l'escola Pia d'aquesta localitat han estat els guanyadors de l'edició d'enguany del concurs Dot Award, per la seva pàgina web sobre globus aerostàtics, Elsglobus.cat. La bona organització de la informació i l'ús creatiu dels recursos els han valgut aquesta primera posició.

El segon guardonat és l'aplicació mòbil per a tornejos esportius Scorepion.be, de cinc estudiants de l'últim curs de la Universitat Tècnica de Howest, a Bèlgica. La seva usabilitat, la professionalitat del seu aspecte i l'ús efectiu dels multimèdia han estat els punts forts d'aquesta pàgina web.

En darrer lloc, una pàgina web eslovena, Odklopi.se/tomos, ha aconseguit la tercera posició del concurs pel disseny atractiu, la informació completa i la qualitat de la seva traducció.

Una menció especial ha rebut Escribescatalans.cat, un lloc web d'uns estudiants de Palamós que ha estat premiat pel seu interès i la bona estructura del seu contingut.

La Fundació puntCAT és una fundació privada sense ànim de lucre i té seu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.