Els santcugatencs Shitting Milks són els guanyadors del concurs Sona9


  • Comparteix:

Marc Nalvaiz (veu), Isaac Lloses (guitarra), Pere Viader (guitarra), Ivan Nalvaiz (baix), Xavi Grau (bateria), Ignasi Piccorelli (percusió)

Marc Nalvaiz (veu), Isaac Lloses (guitarra), Pere Viader (guitarra), Ivan Nalvaiz (baix), Xavi Grau (bateria), Ignasi Piccorelli (percusió)

El grup santcugatenc Shitting Milks és el guanyador del tercer concurs de Maquetes Sona9 en la categoria de pop rock. La gravació d'un disc amb un productor professional, una gira de concerts per Catalunya i un videoclip, a més d'una campanya de promoció és el premi que ahir va rebre el grup a la Sala Bikini de Barcelona. Els components del grup creuen que el premi els ajudarà a fer-se un nom en el món de la música.

'Fora o dins', 'Sol Roig', 'Mal totllets' i d'altres molts temes que es van poder sentir al concert de Mira-sol de fa dos caps de setmana es podrien incloure en el disc que editaran els Shitting Milks amb un productor professional gràcies al premi que acaba de rebre el grup santcugatenc després de proclamar-se guanyador en la categoria de pop rock del Concurs de Maquetes Sona9.

A més, el grup farà una gira de concerts per Catalunya i gravarà un videoclip. Ahir, els Shitting Milks recollien aquest premi de la mà del guanyador de l'anterior edició del concurs, el "Sampedro". Ho feien a la Sala Bikini envoltats de la resta de grups finalistes. El bateria del grup, Xavi Grau, encara no s'ho acaba de creure però assegura que, ara per ara, el principal objectiu és posar tot l'esforç en la gravació del disc.

Xavi Grau

Estem flipant encara però és una oportunitat que hem d'aprofitar per fer el que a tots ens agrada, música.


Reben aquest premi, diu Grau, com una recompensa a la feina que han fet fins ara i considera alhora, que no deixa de ser un trampolí per fer-se un nom en el món del rock.

Xavi Grau

És el trampolí que molts grups desitgen perquè és difícil que una discogràfica es fixi en un grup. Ajudarà a promocionar-nos.


Els Shitting Milks i els tres grups finalistes del concurs, -els Nets Flanders, els Dust i els Dèneu-, van tornar ahir a pujar a l'escenari. Però va ser el rock amb ritmes llatins del grup santcugatenc el que va posar el punt i final a la gran nit musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.