Oberta la matriculació als Plans de Transició al Treball


  • Comparteix:

Els cursos són per joves de 16 a 21 anys

Els cursos són per joves de 16 a 21 anys

El període de matriculació als Plans de Transició al Treball s'obre aquest dilluns i fins dijous de la setmana vinent al Casal Cultural de Mira-sol. Es tracta de formació professional per a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el títol de graduat en secundària.

El Pla de Transició al Treball és un programa de qualificació professional inicial (PQPI) per aquells joves que volen a curt termini treballar o cursar un cicle formatiu de grau mitjà, però que no tenen el graduat en secundària.

Els cursos estan organitzats pel departament d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament, amb el suport del Fons Social Europeu (FSE). Les especialitats per al curs 2012-2013 són d'auxiliar en muntatge i manteniment d'equips microinformàtics, auxiliar en vivers i jardins, i auxiliar d'oficina, vendes i atenció al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.