Arcadi Oliveres: 'El 15-M no s'ha aturat mai, continua amb molta força'


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres

Un any després del seu naixement, el moviment del 15-M continua amb molta força. Ho ha dit el president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), el santcugatenc Arcadi Oliveres, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) on ha afegit que el moviment està capacitat per continuar molts anys més.

L'economista Arcadi Oliveres ha assegurat que, tot i que el moviment 15-M va marxar de les places que havia ocupat, mai no s'ha aturat del tot i ha continuat mobilitzant-se.

Arcadi Oliveres

El moviment no s'ha apagat mai. Quan s'havia d'anar a protestar pel tancament d'un ambulatori, s'hi anava.



Oliveres ha expressat el seu desig que el moviment no s'acabi convertint en un partit polític perquè els 'indignats' poden votar 'molts petits partits que assumeixen algunes reivindicacions del 15-M'.

A més, Oliveres ha afirmat que totes les persones que no creuen en els 'indignats' s'haurien de solidaritzar perquè 'encara que en aquest moment no estiguin afectats, un dia o altre es poden trobar en la mateixa situació que ells.'

Els 'indignats' celebren, des de dissabte, el primer aniversari del moviment acampant a la plaça de Catalunya, a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.