La Guitza revisa consciències en el primer aniversari del 15-M


Temes relacionats

Arcadi Oliveres: 'El 15-M no s'ha aturat mai, continua amb molta força' (15/mai/12)

La Guitza recorda el 15M i les acampades a Sant Cugat amb una projecció de fotos ( 7/mai/12)


  • Comparteix:

Imatge de la projecció

Imatge de la projecció

Encendre l'espurna de la conscienciació, mobilitzar més santcugatencs i posar sobre la taula unes necessitats i uns valors. Aquestes són algunes de les conclusions del primer aniversari del moviment 15-M que el Casal Popular La Guitza ha commemorat aquest dimecres al vespre. L'espai ha celebrat l'efemèride amb una tertúlia i el visionat d'unes 200 fotografies que Pep Pujol va fer als indignats acampats a la plaça d'Octavià.

Els participants de l'aniversari han valorat la implicació de molta gent en aquestes jornades i l'assumpció per part de molts que calia treballar per crear un futur més digne per a tota la societat. En aquest sentit, han subratllat el suport que va rebre el moviment per part de molts ciutadans que fins llavors no s'havien implicat en cap moviment social.

Escoltem algunes de les opinions dels participants a la jornada. Són Isidre Castanyer, Andrés Arnal i Jordi Malet.

Membres del 15-M

Va servir per veure que hi havia molta gent que volia aportar / A àmbit de Barcelona sobretot s'han creat moltes plataformes que lluiten per coses concretes.



El fotògraf santcugatenc Pep Pujol ha aportat unes 200 fotografies que va fer del moviment a Sant Cugat i que s'han vist abans de la tertúlia que s'ha fet al casal popular. Pujol ha explicat què es pot veure en aquestes imatges.

Pep Pujol

Estan cuinant, dibuixant cartells, estudiant, repartint el menjar, tocant la guitarra, etc. És una visió del dia a dia.



Aquest moviment, segons els seus mateixos membres, ha servit per remoure consciències i revifar la lluita i la mobilització de molta gent. Això s'ha traduït, afirmen, en el major suport que tenen de santcugatencs que porten molts anys defensant els drets socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.