Sant Cugat acull avui la trobada estatal de Mercedes-Benz elèctrics


Temes relacionats

Quatre usuaris en dos anys, balanç dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics (15/mai/12)


  • Comparteix:

Prototip de cotxe elèctric de la marca / Font: Mercedes-Benz.com

Prototip de cotxe elèctric de la marca / Font: Mercedes-Benz.com

La Masia Sant Cugat és l'escenari aquest divendres la 1a Trobada de Mercedes-Benz elèctrics que es fa a l'Estat espanyol. Els assistents podran conèixer a partir de les dues de la tarda les dues novetats que la marca acaba de treure al mercat i els nous reptes dels automòbils elèctrics.

L'interès dels usuaris santcugatencs de la marca alemanya pel medi ambient i els vehicles elèctrics ha portat Mercedes-Benz a organitzar a la ciutat la 1a Trobada de Mercedes-Benz elèctrics.

A la trobada s'analitzarà el paper de les ciutats, com Sant Cugat, que ja compten amb punts de recàrrega elèctrica i les propostes per aconseguir la normalització de la mobilitat elèctrica. La iniciativa ha sorgit d'AEnergy-SECE i el concessionari oficial Cars Barcelona.

L'acte comptarà amb la presència del regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech. Just aquesta setmana el mateix regidor reconeixia que els tres punts de servei de recàrrega per a vehicles elèctrics de la ciutat només s'han utilitzat quatre vegades des de la seva posada en marxa ara fa dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.