El Club Muntanyenc homenatja avui els socis més antics


  • Comparteix:

Alguns dels socis del CMSC / Arxiu

Alguns dels socis del CMSC / Arxiu

Els socis més antics del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) reben aquest dissabte el reconeixement de l'entitat. Durant el Dia del Soci, es farà entrega de la medalla d'or del club als quatre membres que celebren els 50 anys de fidelitat a l'associació i els que en compleixen 25. A més, tindrà lloc un sopar al vestíbul de la seu del club i un concert a la plaça de la Vila. Els actes començaran a dos quarts de nou del vespre.

A banda dels quatre membres que rebran la medalla d'or que premia els 50 anys de fidelitat amb el club, 15 persones més rebran la insígnia que reconeix els seus 25 anys dins l'entitat.

El president de l'entitat, Francesc Cruces, destaca l'arrelament del club a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Francesc Cruces

El club està molt arrelat a la ciutat. Hi ha gent que porta molts anys amb nosaltres. Fins i tot hi ha famílies amb tres generacions de socis.


A banda d'aquesta cerimònia, la jornada comptarà amb un sopar a la seu del club que donarà pas a un concert a la plaça de la Vila amb el grup Sqalos que interpretaran peces dels anys 60, 70 i 80. La nit es tancarà amb una sessió de Dj i barra de bar a càrrec de les seccions joves del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.