El CMSC celebra el Dia del Soci amb un concert


  • Comparteix:

Façana del club

Façana del club

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CSMC) homenatjarà els socis més antics de l'entitat durant la celebració del Dia del Soci el primer dissabte de juny. Després del reconeixement als socis que celebren 25 i 50 anys com a membres de l'entitat, tindrà lloc un sopar al vestíbul de la seu del club i un concert a la plaça de la Vila. Els actes començaran a dos quarts de nou del vespre.

Actualment, l'entitat compta amb més de 1.100 socis, una xifra lleugerament inferior a l'any passat quan va assolir els 1.200 associats. Aquesta variació està relacionada amb la crisi econòmica que fa que alguns dels membres no renovin el carnet a principis d'any. Tot i que, segons explica el president del CMSC, Francesc Cruces, durant el curs aquesta davallada es recupera amb nous afiliats.

Els actes del Dia del Soci serviran per fer entrega a quatre membres la medalla d'or que premia els 50 anys de fidelitat amb el club i 15 persones més rebran la insígnia que reconeix els seus 25 anys dins l'entitat. Aquesta cerimònia se celebra cada any.

El president de l'entitat, Francesc Cruces, destaca l'arrelament del club a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Francesc Cruces

El club està molt arrelat a la ciutat. Hi ha gent que porta molts anys amb nosaltres. Fins i tot hi ha famílies amb tres generacions de socis.


A banda d'aquesta cerimònia, la jornada comptarà amb un sopar a la seu del club que donarà pas a un concert a la plaça de la Vila amb el grup Sqalos que interpretaran peces dels anys 60, 70 i 80. La nit es tancarà amb una sessió de Dj i barra de bar a càrrec de les seccions joves del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.