Valldoreix acull una mostra sobre la mobilitat urbana


  • Comparteix:

La mostra va estar exposada a Barcelona a l'edifici del rellotge

La mostra va estar exposada a Barcelona a l'edifici del rellotge

L'exposició 'Mobilitat 2.0. Cap a una nova cultura de la mobilitat urbana' s'instal·la a partir d'aquest dilluns a Valldoreix. La mostra, elaborada per la Diputació, detecta i documenta projectes d'interès en els eixos de transport, la mobilitat a peu, en bicicleta, en transport públic i en vehicle privat. L'exposició s'emmarca dins del procés participatiu 'Valldoreix es mou' destinat a definir el territori cap a una vila integradora, sostenible i de qualitat, en relació a la seva mobilitat. L'exposició s'ubicarà al vestíbul i a la sala de plens de l'EMD.

L'exposició té com a objectiu principal donar a conèixer com s'està treballant la mobilitat des de la Diputació de Barcelona. Per fer-ho, l'exposició planteja una sèrie de reflexions sobre el model de mobilitat actual i mostra també diferents actuacions dutes a terme als municipis de la demarcació de Barcelona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.