Més de 400 alumnes de secundària debaten sobre el consum de drogues a Sant Cugat


Temes relacionats

Una exposició itinerant alerta sobre el consum de drogues (25/gen/12)

L'alcohol, el tabac i el cànnabis, les substàncies més consumides pels joves santcugatencs (11/oct/11)

Neix un servei per assessorar la ciutadania en matèria de drogues (28/mar/11)


  • Comparteix:

Imatge de l'exposició 'Parlem de drogues'

Imatge de l'exposició 'Parlem de drogues'

El Teatre-Auditori acull aquest dilluns una trobada d'alumnes de secundària de la demarcació de Barcelona per debatre sobre la prevenció del consum de drogues. Els 425 participants de 10 municipis abordaran la sessió des d'una perspectiva científica dins el programa 'Parlem de drogues' que promou l'Obra Social la Caixa.

El debat donarà el tret de sortida a les onze del matí al Teatre-Auditori i aplegarà estudiant d'instituts de Sant Cugat, Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Castelldefels, Cerdanyola, Sabadell, Sant Adrià del Bessós i Rubí.

La iniciativa s'emmarca dins el programa educatiu 'Parlem de drogues' i pretén abordar la problemàtica des de la prevenció i els efectes que provoca el seu consum. Per això, la jornada compta amb el catedràtic de farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) Rafael Maldonado, amb qui els alumnes podran debatre. Aquesta sessió culmina les diferents activitats que els estudiants han desenvolupat sobre aquesta temàtica i al voltant de l'exposició interactiva 'Parlem de drogues'.

Aquesta mostra, també organitzada per l'Obra Social la Caixa dins el programa educatiu, es va instal·lar fa quatre mesos a la plaça d'Octavià de la nostra ciutat. L'exposició va registrar més de 4.000 visitants, el 10% dels quals van ser alumnes de diferents centres educatius.

L'acte comptarà amb la participació del regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, Raül Grangé; del director de l'àrea de negoci de la Caixa a Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Ripollet, Tomàs Xavier Subirà; i de representants de l'Agència de la Salut Pública de Catalunya i del departament d’Ensenyament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.