El 'Happy Day' anima el comerç del carrer Major amb la intenció de repetir la proposta


  • Comparteix:

Els comerços participants han organitzat una desfilada pel carrer Major

Els comerços participants han organitzat una desfilada pel carrer Major

El 'Happy Day' del carrer Major ha animat aquest dissabte el comerç local amb la vista posada en una segona edició. Aquesta iniciativa ha comptat amb una vintena de comerços i el seu objectiu ha estat dinamitzar les vendes d'aquesta zona amb activitats complementàries que han atret molts santcugatencs. Des de l'organització han anunciat la seva intenció de sumar-se a l'associació Sant Cugat Comerç per estendre la iniciativa per tota la ciutat.

Els comerciants del carrer Major han organitzat una sèrie de propostes per dinamitzar el comerç des del positivisme. Tallers de cuina per als més petits, tasts de tes, descomptes i una desfilada han estat algunes de les activitats que han organitzat els comerciants d'aquesta via.

La impulsora de la iniciativa Elisa Mesa ha explicat a Cugat.cat que està satisfeta per l'acollida que ha tingut per part dels santcugatencs i per això es plantegen una segona edició que podria aplegar més zones comercials de la ciutat.

Elisa Mesa

La gent ha col·laborat, ha respost molt bé. Jo penso que pot haver una segona edició, ja amb l'associació de comerciants, per tot Sant Cugat.




El nom de la iniciativa, 'Happy Day', vol ser un símptoma d'alegria i positivisme, dos requisits que ajuden a dinamitzar el comerç i fomentar les vendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.