Jordi Dalmau desgrana a Cugat.cat la seva darrera col·lecció de vestits de núvia


  • Comparteix:

Jordi Dalmau en un moment de la desfilada de la Gaudí Novias / Font: Pasarela Gaudí Novias

Jordi Dalmau en un moment de la desfilada de la Gaudí Novias / Font: Pasarela Gaudí Novias

El dissenyador Jordi Dalmau ha explicat a Cugat.cat les seves noves creacions per a les núvies que es vulguin casar properament. Dalmau ha portat al programa 'Diacrònics' (91.5 FM) els detalls de la seva nova col·lecció, 'Esencia de hadas', on s'ha inspirat en el món de les fades. Jordi Dalmau dissenya vestits de núvia on el blanc és el color amb menys presència als seus vestits.

El dissenyador de Granollers Jordi Dalmau crea des del 2001 vestits de núvia diferents, més atrevits i amb tocs de color. Aquesta setmana passada ha presentat la seva darrera col·lecció, 'Esencia de hadas', a la desfilada Gaudí Novias celebrada a Barcelona i que ha explicat a Cugat.cat.

Els vestits de Dalmau no són els típics vestits de núvia. Dalmau ha creat el vestit desmuntable, amb una sobrefaldilla de colors que fa que el vestit pugui tenir dues tendències diferents en el mateix dia del casament. El dissenyador també ha destacat que l'Estat espanyol és un dels països més estancat en canviar el color del vestit de núvia.

El creador de vestits de núvia Jordi Dalmau ha explicat al programa 'Diacrònics' de Cugat.cat (91.5 FM) per què la seva nova col·lecció està inspirada en el món de les fades.

Jordi Dalmau

Ens va agradar molt el tema de les fades. Quan vam començar a veure que el tema de les fades s'enfocava molt bé amb el nostre tema vam dir: hem de treballar amb les fades.



Jordi Dalmau també ha explicat que la tendència dels vestits de núvia per al 2013 es tracta d'un corsé molt ajustat amb volum a la faldilla i color al vestit. Dalmau ha animat les futures núvies a arriscar-se en el seu vestuari perquè es tracta d'un dia únic.

El dissenyador de Granollers té botigues arreu de l'Estat espanyol, a més d'Aràbia Saudita i Dubai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.