Boehringer Ingelheim formarà metges de família per atendre malalts renals crònics


  • Comparteix:

Planta santcugatenca de Boehringer Ingelheim

Planta santcugatenca de Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, juntament amb la Societat Espanyola de Nefrologia i Lilly Diabetis, han posat en marxa el projecte RISCAP per formar metges d'Atenció Primària directament des dels serveis de Nefrologia dels hospitals de l'Estat espanyol. L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar el coneixement de gairebé 200 facultatius en la gestió de pacients amb malaltia renal crònica.

El projecte RISCAP es basa en la integració del metge d'Atenció Primària en la cura preventiva i la identificació ràpida de la malaltia renal crònica, posant-lo amb contacte directe amb el nefròleg.

Un total de 180 metges de família visitaran 30 hospitals representatius de l'Estat, on rebran la formació. El projecte, engegat per la companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim de Sant Cugat, inclou una part teòrica, impartida en forma de tallers, on es donaran les claus per treballar la nefropatia diabètica, la hipertensió i com tractar al transplantat; i una part pràctica, on els metges d'Atenció Primària passaran consulta amb els nefròlegs i tindran l'oportunitat de conèixer els casos de diferents pacients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.