Quatre santcugatenques participaran en una estada solidària a Nicaragua


Temes relacionats

Esther Rodríguez: 'Sempre hem pensat que és molt important fer transformacions a Nicaragua però també aprendre dels seus valors' (25/gen/12)

Rostros, Colores y Sueños organitza un viatge solidari a Nicaragua per aquest estiu (23/gen/12)


  • Comparteix:

Façana de la biblioteca de Colama

Façana de la biblioteca de Colama

Quatre santcugatenques viatjaran a Nicaragua per col·laborar en el camp de treball que organitza Rostros, Colores y Sueños a la ciutat de Colama. Allà, conviuran amb famílies autòctones i contribuiran a ampliar el projecte de cooperació que l'entitat santcugatenca va posar en marxa al municipi de Colama al 2010. Fins a finals de mes encara restarà obert el termini d'inscripcions per a joves que hi vulguin participar.

Al 2010 Rostros, Colores y Sueños va posar en marxa una biblioteca al poble de Colama que ha esdevingut el pal de paller de les diverses actuacions que l'entitat ha engegat en aquesta població. Cada estiu s'organitzen camps de treball perquè joves santcugatencs es desplacin fins al país centre-americà per ampliar el projecte.

La intenció d'enguany és posar en marxa activitats de caire lúdic i cultural ja que les quatre noies que viatjaran a Colama tenen un perfil relacionat amb el món de l'art i la cultura. Així doncs, s'organitzaran tallers de música i teatre, entre d'altres, amb la vista posada en la celebració d'un festival cultural.

La presidenta de l'associació, Ester Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat què s'aconsegueix amb aquesta iniciativa. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Ester Rodríguez

Colama està canviant molt. La convivència aconsegueix transformar els joves que hi van i també a la població autòctona.


A finals d'aquest mes es tancarà el termini per inscriure's a aquesta iniciativa. Els interessats s'han de dirigir a la seu de l'entitat a la Casa de Cultura o també ho poden fer a través de l'adreça associacio.rcs@hotmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.