Les andròmines de segona mà es posen a la venda al Mercantic


  • Comparteix:

Mercantic organitza la iniciativa

Mercantic organitza la iniciativa

Objectes que s'acumulen a les golfes i magatzems, que ja no ens fan servei però que potser algú altre podrà aprofitar. Tots aquests productes són els que es posaran a la venda a baix preu en l'activitat 'Vide Grenier', organitzada per Mercantic el penúltim diumenge de juny al matí. Per un preu màxim de 10 euros, tots els particulars podran muntar la seva parada i col·laborar en la reutilització d'elements quotidians.

Amb un límit d'espai d'uns 10 metres quadrats, els participants de la trobada podran posar a la venda totes aquelles andròmines que ja no els fan servei. Des de l'organització es recomana fixar preus baixos per aconseguir exhaurir la majoria de les existències.

El preu per cada parada és de 10 euros per al públic general i de tres euros per als socis d'El Siglo. El període d'inscripcions està obert i s'allargarà fins al tercer divendres de juny. Es pot fer a les oficines de Mercantic, per telèfon o a l'adreça info@mercantic.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.