Els santcugatencs que reben el PIRMI poden sol·licitar des d'avui un ajut per al rebut de l'aigua


  • Comparteix:

Moment de la signatura de l'acord entre l'Ajuntament i Sorea / Font: Localpress

Moment de la signatura de l'acord entre l'Ajuntament i Sorea / Font: Localpress

Els santcugatencs que percebin el PIRMI poden sol·licitar des d'aquest divendres un ajut del Fons de Solidaritat de l'empresa municipal d'aigües, Sorea, equivalent a l'abonament del rebut trimestral de l'aigua. La mesura, que està supeditada a un consum màxim de 10 metres cúbics per llar, suposarà un estalvi de 50 euros trimestrals per família. Aquesta iniciativa s'ha pogut tirar endavant gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament i Sorea que tindrà vigència d'un any. La Fundació Agbar serà l'encarregada de fer els abonaments dels usuaris.

Més de 300 santcugatencs, segons dades de l'Ajuntament, podran acollir-se a aquesta ajuda que ofereix Sorea, a través de la Fundació Agbar, que suposa un estalvi de 15 euros mensuals per família.

La sol·licitud de l'ajuda es farà a través de l'oficina d'atenció al públic de Sorea en coordinació amb els serveis socials de l'Ajuntament. Per dur-la a terme només cal ser beneficiari del PIRMI i portar la documentació necessària que ho acrediti.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació Agbar farà una bonificació del rebut trimestral de l'aigua a les famílies que així ho necessitin, sempre que el consum d'aigua d'aquestes no superi els 100 litres per habitant per dia. En dóna més detalls el director territorial de Sorea, Manuel Baurier.

Manuel Baurier

Delimitarem el consum de l'aigua per evitar malbaratament de l'aigua equivalent a un consum mitjà per persona.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reivindicat la importància de la responsabilitat social de les empreses i ha destacat que l'aigua és un bé de primera necessitat.

Mercè Conesa

Més que mai, aquesta sol·licitud es contrastarà amb els serveis socials per evitar la picaresca.





L'ajuda de la Fundació Agbar es comença a aplicar a partir d'aquest divendres i tindrà, de moment, una vigència d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.