El CPA celebra un 35è aniversari marcat per l'austeritat i la pèrdua de socis


Temes relacionats

El CPA bufa les 34 espelmes amb el seu 'potaje' ( 4/jun/11)

L'actuació d'Aires Andaluces, principal reclam del 34è aniversari del CPA ( 3/jun/11)


  • Comparteix:

Celebració del 33è aniversari

Celebració del 33è aniversari

El Centro Popular Andaluz (CPA) celebrarà el seu 35è aniversari amb una festa marcada per una crisi que ha provocat la pèrdua d'un 10% dels socis, segons el col·lectiu. El CPA centrarà la celebració divendres i dissabte del segon cap de setmana de juny i comptarà amb l'actuació del cos de ball del CPA, el tradicional vi d'honor i el dinar de germanor amb el 'potaje' andalús.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha destacat la bona salut de l'entitat malgrat la recent pèrdua d'un 10% de la massa social. Aquesta circumstància deixa el CPA amb uns 260 socis en l'actualitat. Rodríguez ho ha atribuït a la crisi econòmica i ha explicat que, per aquest motiu, la celebració serà 'digna' però marcada per l'austeritat.

Antonio Rodríguez

Els darrers tres anys hem fet els mateixos actes per la crisi. Tot i això, celebrarem la festa amb tota dignitat.




Els actes començaran divendres a les vuit del vespre amb l'acte protocolari a l'auditori del CPA acompanyats de les autoritats municipals. Seguirà l'actuació de les agrupacions locals Girasoles i Malvalocas i es tancarà la jornada amb el vi d'honor per a tots els assistents.

Dissabte, a partir de dos quarts de tres de la tarda, està previst el dinar de germanor amb el tradicional 'potaje' andalús, obert a tothom que s'hi vulgui sumar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.