La música de Malawi animarà el Mercat Solidari


Temes relacionats

El grup Konkalazi agraeix el suport de Sant Cugat al desenvolupament de Malawi ( 7/jun/12)


  • Comparteix:

L'entitat santcugatenca Petits Músics del Món organitza aquest diumenge un mercat solidari per recaptar fons que es destinaran a projectes educatius a Malawi, a l'Àfrica. La iniciativa va dirigida a nens d'entre quatre i 17 anys i comptarà amb l'actuació de Konkalazi, la formació guanyadora del festival Music Crossroads. La cita és aquest diumenge a la plaça d'Octavià a partir de les cinc de la tarda amb l'obertura del mercat, i a partir de les set començarà el concert.

Konkalazi combina el funk, el reggae, el soul i l'afro-fussió. Les seves lletres mostren el compromís social de la banda envers qüestions com la sida, l'educació i la guerra. La formació ha iniciat a Sant Cugat la seva gira europea com a guanyadors del festival Music Crossroads. L'estada s'ha allargat una setmana a la ciutat, on han compartit les seves experiències a diferents escoles del municipi.

El president de Petits Músics del Món, Martí Marín, destaca el potencial de la música per transformar la societat. Són declaracions a Cugat.cat.

Martí Marín

La música és una eina de transformació social. La música aporta disciplina, rigor, concentració, sentiment de grup. Per això també és un objectiu.



El Mercat Solidari oferirà la possibilitat d'adquirir llibres, productes gastronòmics i joguines. La recaptació de la jornada es destinarà a la publicació d'un llibre de cançons tradicionals en la llengua pròpia del país, el chichewa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.