Gemma Mengual: 'No m'importaria ser la futura seleccionadora espanyola però ara no'


  • Comparteix:

Gemma Mengual al plató de Cugat tv

Gemma Mengual al plató de Cugat tv

L'exnedadora santcugatenca Gemma Mengual no descarta convertir-se en la futura seleccionadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, tot i que ara mateix no és una de les seves prioritats. Així ho ha explicat en una entrevista al programa 'Protagonistes' de Cugat tv, on l'exesportista ha assegurat que el que sí que té clar és que vol seguir vinculada al món de la natació sincronitzada per poder aportar part de la seva experiència. Mira l'entrevista a Cugat tv



Gemma Mengual ha explicat al programa 'Protagonistes' com encara la seva vida quatre mesos després d'anunciar la seva retirada del món de la natació sincronitzada. Mengual ha detallat que no troba a faltar el món de la natació sincronitzada, però no s'hi vol desvincular perquè pensa que pot aportar molt amb la seva experiència. L'exnedadora ha explicat que en un futur no li importaria ser el relleu de l'actual seleccionadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, Anna Tarrés.

Gemma Mengual

És veritat que és una cosa que podria arribar a passar algun dia, però ara mateix no és el que vull.



Mengual ha revelat que la primera persona a qui li va comunicar que volia deixar el món de la competició va ser una amiga que va anar a veure a l'hospital quan acabava de ser mare.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.