El Mercat de Torreblanca es reivindica com a dinamitzador del comerç als seus 25 anys d'història


  • Comparteix:

L'alcaldessa ha visitat les parades del mercat aquest dissabte

L'alcaldessa ha visitat les parades del mercat aquest dissabte

El Mercat de Torreblanca ha clos aquest dissabte els actes de celebració del seu 25è aniversari que han aplegat diverses activitats per reivindicar la importància d'aquest espai comercial. Les parades, al 100% d'ocupació, s'han guarnit en aquesta commemoració per donar les 'Gràcies', lema de la celebració, a tots els clients i a la ciutat pel suport rebut durant aquest quart de segle.

El Mercat Municipal de Torreblanca ha tancat un mes de celebració dels 25 anys al servei comercial de la ciutat. Activitats lúdiques i culinàries, a més de tallers per a tots els públics, han servit per donar les gràcies per la confiança als clients d'aquest mercat, a més d'obrir-se a la resta de la ciutadania.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància del Mercat de Torreblanca com un dels nuclis comercials més importants de la ciutat.

Mercè Conesa

Hem de ser conscients que l'aposta del Mercat de Torreblanca és una aposta de ciutat. Hem de continuar apostant com uns dels nuclis més importants del comerç de la nostra ciutat.


Conesa també ha subratllat que aquest mercat té una especial importància perquè són empreses familiars que han passat de pares a fills i que els clients han de ser conscients de la importància d'aquest comerç de proximitat a la ciutat.

Una sardinada popular, un mini-golf al mercat, una xocolatada, un taller de figures amb globus, un taller de cuina per a nens i degustacions de productes són algunes de les activitats que han marcat aquest mes de celebració del mercat municipal. El panell de regals 'Escull i guanya' també ha premiat tots els clients que han participat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.