Els Gausacs igualen a Reus la seva millor actuació


Temes relacionats

Els Gausacs culminen la Quinzena Verda amb el primer 4 de 8 de la temporada (13/mai/12)

Els Gausacs llueixen els seus castells de 7 fora de casa (22/abr/12)

Els Gausacs tanquen la millor temporada amb la millor actuació (13/nov/11)


  • Comparteix:

El 4 de 8 dels Gausacs a Reus aquest dissabte / Font: Bernat Picornell

El 4 de 8 dels Gausacs a Reus aquest dissabte / Font: Bernat Picornell

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest dissabte un 4 de 8, una torre de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota, els tres castells més difícils del seu repertori, igualant així per tercera vegada la seva millor actuació. De fet, els camises verdes han descarregat per primera vegada a la temporada el 4 de 8 fora de casa i ja pensen en portar a plaça nous castells de 8 per a la Festa Major.

Els Gausacs han assolit aquesta fita cinc mesos abans que l'any passat i en una plaça tradicional com Reus. Un dels caps de colla Toni Castanyer ha explicat que els camises verdes estan molt 'orgullosos' de l'actuació.

Toni Castanyer

Ens fa molta il·lusió perquè hem fet aquesta actuació dues vegades fora de casa i a Tarragona i Reus, on hi ha grans colles. Ens omple d'orgull.











Els camises verdes confirmen així les bones sensacions i volen millorar la seva millor actuació per la Festa Major, tot i que es mostren prudents perquè les construccions que es proposen són molt tècniques. Ho explica Castanyer.

Toni Castanyer

A veure si per Festa Major podem treure el 3 de 8 o fins i tot la torre, però hem d'anar pas a pas perquè són grans castells de molta tècnica que necessiten molt assaig.



La plaça d'Evarist Fàbrega de Reus ha vist grans castells en aquesta actuació, ja que els companys dels Gausacs, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus han descarregat castells com el 3 de 8 i el 5 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.