L'exposició 'Gradua't en energia!' s'instal·la al vestíbul de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Diversos centres educatius santcugatencs visitaran l'exposició

Diversos centres educatius santcugatencs visitaran l'exposició

L'ajuntament acull des d'aquest dilluns l'exposició 'Gradua't en energia!' amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. La mostra, que té una entrada gratuïta, pretén explicar l'origen, el funcionament i les curiositats de les energies renovables.

L'exposició està pensada perquè el visitant adquireixi un coneixement que pugui aplicar en la seva vida diària, contribuint així a la sostenibilitat energètica. Aquest resultat es pretén assolir mitjançant preguntes que es faran després de veure un audiovisual sobre el consum i la producció de l'energia.

Els principals eixos dels continguts de l'exposició són el model actual i la nova cultura energètica, les energies renovables, l'eficiència energètica, els recursos propis i la resposta ciutadana. La mostra també ofereix consells pràctics als visitans, com ara aprofitar al màxim la llum del sol, utilitzar làmpades de baix consum, netejar les bombetes periòdicament i decorar les habitacions amb colors clars perquè siguin més lluminoses, entre altres.

L'exposició, que ha estat cedida gratuïtament per la Diputació de Barcelona, estarà instal·lada al vestíbul de l'Ajuntament fins aquest dissabte. Està previst que diversos centres educatius de Sant Cugat la visitin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.