La Federació de Ràdios Locals porta a debat les xarxes socials amb presència de Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat és col·laborador de la iniciativa

Cugat.cat és col·laborador de la iniciativa

La Federació de Ràdios Locals de Catalunya organitza aquest divendres a Torredembarra una jornada per debatre sobre la utilitat de les xarxes socials. Sota el títol 'Les xarxes socials: oportunitat o amenaça?' i emmarcat en la jornada 'Eines per a la Ràdio Local', la cita abordarà amb experts i responsables d'emissores el servei que fan aquests canals de comunicació a les ràdios locals públiques. El debat comptarà amb el coordinador general de Cugat.cat, Miquel Herrada.

La jornada va adreçada a responsables d'emissores locals públiques i càrrecs electes dels ajuntaments. El president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, Manel Ramon, i l'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, seran els encarregats de donar la benvinguda al debat, que donarà el tret de sortida a les 12 del migdia amb la taula rodona 'Les xarxes socials: oportunitat o amenaça?'.

Aquest debat comptarà amb el coordinador general de Cugat.cat, Miquel Herrada i el coordinador d'Internet de Catalunya Ràdio, Rafael Bigorra. El moderarà el director d'Ona La Torre, Joan Enric Vidal.

Les conclusions de la jornada aniran a càrrec del director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Antoni Molons, i el segon tinent d'alcalde de Torredembarra, José Oviedo.

Cugat.cat és col·laborador de la iniciativa organitzada per la Federació de Ràdios Locals de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.