L'Ajuntament incrementarà la presència de Policia Local als barris a través de punts estàtics


  • Comparteix:

L'Ajuntament instal·larà punts estàtics de Policia Local a tots els barris de la ciutat. L'objectiu de la iniciativa és que totes les zones de Sant Cugat tinguin un agent de referència, que estarà ubicat en un lloc fix.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat alguna de les iniciatives que l'Ajuntament vol tirar endavant dins el paquet de mesures que va anunciar fa unes setmanes per combatre la sensació d'inseguretat.

La instal·lació d'un punt estàtic de Policia Local a cadascun dels barris de la ciutat és una d'aquestes mesures. La iniciativa vol garantir la seguretat a totes les zones de Sant Cugat amb la presència policial de manera fixa a un punt determinat.

Recoder ha explicat que cada agent tindrà connexió directa amb els veïns a través d'un telèfon mòbil.

Lluís Recoder

A cada barri hi haurà un punt fixe de Policia Local. És un punt que garanteix la presència policial en unes hores determinades del dia. A l'hora hi haurà un punt de connexió amb un interfono i una bústia.


L'Ajuntament està estudiant ara on ubiquen cada un dels agents, tot i que la intenció és aprofitar les instal·lacions municipals dels diferents barris. Amb tot, han afegit que si cal es construiran emplaçaments nous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.