L'Ajuntament i Esade reediten el conveni perquè els estudiants utilitzin les aules d'estudi de la universitat


Temes relacionats

El Xalet Negre i Esade amplien l'oferta d'aules d'estudi (26/mai/12)

El Xalet Negre i Esade amplien l'oferta d'aules d'estudi a partir d'aquest dissabte (23/mai/12)


  • Comparteix:

Aspa i Grangé, d'esquerra a dreta, han presentat l'acord

Aspa i Grangé, d'esquerra a dreta, han presentat l'acord

L'Ajuntament i Esade han renovat aquest dimecres el conveni de col·laboració perquè els estudiants de la ciutat puguin tornar a disposar de les aules d'estudi de la universitat als caps de setmana durant l'època d'exàmens. L'acord contempla que els espais destinats a l'estudi d'aquest centre educatiu privat estiguin disponibles dissabtes i diumenges de deu del matí a dotze de la nit. L'Ajuntament dedica una partida de 5.000 euros per cobrir l'allargament d'horaris d'aquest campus i també d'altres espais públics que ofereixen el servei d'aules d'estudi. A més, es contractarà una persona que farà d'enllaç entre el consistori i els usuaris de les instal·lacions de l'escola de negocis.

És la segona vegada que l'Ajuntament i Esade estableixen aquesta col·laboració davant l'increment de la demanda d'espais destinats a l'estudi després del període d'exàmens d'hivern. Amb aquest conveni els estudiants de la ciutat disposen de cinc espais amb aules d'estudi que cobriran, en total, tots els dies de la setmana entre les nou del matí fins a les dotze de la nit fins el segon diumenge de juliol.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha explicat que d'aquesta manera s'aconsegueix cobrir la demanda.

Raül Grangé

L'experiència ens ha mostrat que la demanada més gran és el cap de setmana. Amb aquest conveni aconseguim un complement perfecte.


Amb aquests 5.000 euros es contractarà una persona a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) perquè s'encarregui de controlar l'espai d'Esade, fer les enquestes de satisfacció del servei i comunicar a l'àrea de Joventut qualsevol incidència. Una altra part d'aquesta quantitat servirà per pagar a les persones que hauran d'allargar el seu horari per cobrir l'ampliació d'obertura de l'equipament. Aquest apartat cobrirà treballadors dels equipaments públics, com el Casal de Joves TorreBlanca o el Xalet Negre, i també les dues persones responsables de les instal·lacions d'Esade.

L'escola de negocis vol amb aquest conveni reafirmar el seu compromís amb la ciutat oferint les seves instal·lacions. Ho ha dit el sotsdirector General Corporatiu, Ramon Aspa, que ha destacat la col·laboració público-privada com una manera d'ampliar els serveis a la ciutadania a baix cost.

Ramon Aspa

Aquesta mena de col·laboracions haurien d'estar més esteses pel país. Aconseguim oferir un servei sense necessitat d'inversions en infraestructures.


El Casal de Joves TorreBlanca obrirà les seves aules de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a dotze de la nit. El Xalet Negre obrirà també de nou del matí a dues del migdia i a la tarda ho farà de les cinc a dos quarts de nou del vespre.

La biblioteca Central Gabriel Ferrater obrirà les seves aules de dimarts a divendres de deu del matí a dues del migdia i de dilluns a divendres de quatre de la tarda a nou del vespre. Els dissabtes l'horari d'aquest equipament serà de deu del matí a set de la tarda. La biblioteca Marta Pessarrodona, ubicada a Mira-sol, oferirà els seus espais dimarts i dimecres d'onze del matí a dues del migdia i de dilluns a divendres de quatre de la tarda a nou del vespre i dissabtes de deu del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.