El programa 'Viure i Conviure' només aconsegueix una convivència


Temes relacionats

Les obres socials que operen a la ciutat garanteixen la continuïtat dels projectes (31/oct/11)

L'Obra Social de CatalunyaCaixa iniciarà un nou projecte de lloguer solidari a la ciutat (29/oct/11)

El programa 'Viure i Conviure' millora la qualitat de vida de la gent gran i el rendiment dels universitaris (21/jul/10)


  • Comparteix:

'Viure i conviure' relaciona joves i gent gran

'Viure i conviure' relaciona joves i gent gran

L'edició d'aquest curs del programa 'Viure i conviure', organitzat per la Fundació CatalunyaCaixa, només ha aconseguit captar una convivència a la ciutat, de les 111 que s'han produït entre les poblacions de la zona de Barcelona. La iniciativa, que es va posar en marxa fa 16 anys, uneix persones grans que viuen soles amb joves universitaris que necessiten allotjament.

Tot i que Sant Cugat mai no ha acollit un gran nombre de convivències, la participació en el programa 'Viure i conviure' ha baixat en aquest curs de tres a un participant. Segons la Fundació, la demanda és forta per part dels estudiants, però no s'ofereix prou gent gran com per ampliar el nombre de col·laboracions.

Mitjançant una selecció prèvia i un seguiment psicològic, els assistents socials del programa s'encarreguen que la convivència entre les generacions sigui positiva. Enguany, el curs tanca amb 260 convivències a les 19 ciutats participants de tot l'Estat espanyol, 11 de les quals a localitats de la zona de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.