Una exposició a la Casa de Cultura dóna el tret de sortida a la quinzena de la 'Tinença Responsable d'Animals'


  • Comparteix:

La mostra explica els deures de tenir un animals.

La mostra explica els deures de tenir un animals.

La Casa de Cultura acull des d'avui l'exposició 'La tinença responsable dels Animals' que es podrà veure fins el dia 15. La mostra dóna el tret de sortida als actes organitzats per l'Ajuntament per sensiblitzar la ciutadania sobre quins deures supiosa tenir un animal de companyia.

Durant 15 dies, diverses activitats com ara exposicions, xerrades i un estand amb animals domèstics, intentaran sensibilitzar, sobretot, els més petits en el respecte als animals i alhora lluitar contra els abandonaments.

L'exposició que s'obre avui a la Casa de Cultura, intentarà divulgar els deures que comporta tenir un animal a casa. Aquesta motsra s'acompanya d'activitats complementàries a les escoles per divulgar el respecte cap als animals.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que aquestes activitats han de servir per ser propietaris més responsables amb els nostres animals de compamyia:

Eduard Pomar

La idea és, amb aquestes activitats, fomentar l'adopció i la tinença responsable d'animals a banda, de construir el centre d'acolliment.


El cap de setmana s'instal·larà un estand amb animals abandonats a la Plaça d'Octavià perquè els ciutadans que així ho desitgin puguin adoptar-ne un.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.