Els santcugatencs prenen els carrers per gaudir de la 'Nit en Blanc'


Temes relacionats

El 'Happy Day' anima el comerç del carrer Major amb la intenció de repetir la proposta (19/mai/12)

La Generalitat reconeix la tasca de Sant Cugat Comerç (12/abr/12)

Sant Cugat Comerç reparteix 5.000 euros entre cinc entitats de la ciutat (11/abr/12)


  • Comparteix:

Els carrers han estat plens tota la jornada

Els carrers han estat plens tota la jornada

Les botigues i els restaurants de l'associació Sant Cugat Comerç (StC) han obert les portes fins a la mitjanit aquest dissabte per celebrar l'arribada de l'estiu amb els santcugatencs. La Nit en Blanc, que ha comptat amb la col·laboració d'entitats locals, ha servit per incentivar les vendes i mostrar l'oferta comercial de la ciutat a qui no en pot gaudir entre setmana. A banda, els clients han gaudit de les actuacions de més de 50 músics en quatre escenaris repartits pels carrers i places del centre.

Actuacions, tallers i exhibicions. El centre de la ciutat ha bullit d'activitat durant tot el dissabte i, especialment, al vespre en la primera Nit en Blanc, en què els comerços de l'associació Sant Cugat Comerç (StC) han ofert els seus productes fins a la mitjanit. La presidenta de l'associació, Maite Pérez, explica el sentit de la iniciativa.

Maite Pérez

Hi ha moltíssima gent al carrer, que és el que interessa, que la gent vegi les botigues i compri.





El sector de la restauració de l'associació no s'ha volgut quedar al marge de la festa i ha ofert també tastets i tallers. Tant els responsables dels restaurants com els botiguers han fet un balanç molt positiu de la iniciativa perquè ha portat molts clients als seus establiments.

Comerciants

Estem notant molta afluència i normalment els dissabtes això està buit. / No anem a guanyar res però el contacte amb la gent és important.






Per la bona resposta dels santcugatencs i la satisfacció dels comerciants, Pérez espera que la iniciativa tingui continuïtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.