El CMSC distingeix els seus socis més veterans


Temes relacionats

Francesc Cruces (CMSC): 'Hi ha famílies amb tres generacions de socis' ( 2/jun/12)

El CMSC celebra el Dia del Soci i el bon nivell de fidelització ( 4/jun/11)


  • Comparteix:

Moment de la presentació dels membres més veterans de l'entitat

Moment de la presentació dels membres més veterans de l'entitat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha homenatjat aquest dissabte els socis més veterans de l'associació amb una vetllada festiva que també ha comptat amb música en directe. Quatre membres han rebut la insígnia d'or del club pels seus 50 anys de fidelitat, mentre que una quinzena ha estat distingida pels seus 25 anys de vinculació. L'entitat reivindica així el seu paper destacat en el teixit de la ciutat i, sobretot, el dels seus membres.

Un any més, el Club Muntanyenc ha agraït la fidelitat dels seus membres amb el Dia del Soci, una vetllada festiva on el club estreny lligams i reconeix els associats amb 50 i 25 anys de trajectòria dins l'entitat. Al llarg d'aquest temps, el Club Muntanyenc ha vist créixer el nombre de socis i la seva implicació amb la ciutat.

El president de l'entitat, Francesc Cruces, ha explicat que ser membre del Club Muntanyenc és una tradició familiar.

Francesc Cruces

Està molt arrelat a la ciutat. Des de l'inici era una tradició fer els nens socis.



Una visió compartida pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha subratllat la capacitat de l'entitat de fidelitzar els seus membres.

Xavier Tizón

Qualsevol entitat que és capaç de fidelitzar com el Club Muntanyenc s'ha d tenir en compte. Tothom ha participat alguna vegada a alguna activitat del club.



L'acte també ha comptat amb el regidor de Cultura, Xavier Escura. Actualment, l'entitat suma més de 2.000 membres. Com ja es tradicional, el Dia del Soci ha comptat, a més dels reconeixements, amb un sopar i música en directe. El programa l'ha tancat la Festa Jove, amb una sessió de discjòquei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.