Els joves de la parròquia de Sant Pere Octavià recullen joguines pels més necessitats


  • Comparteix:

Tots els infants tenen dret a tenir una joguina per Reis.

Tots els infants tenen dret a tenir una joguina per Reis.

Els joves de la parròquia de Sant Pere Octavià han tornat a engegar la campanya 'Un nen, una joguina'. Amb aquesta iniciativa benèfica es pretén que tots els nens de les famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques puguin tenir regals nous el dia de Reis.

La iniciativa pretén que cap nen de la ciutat es quedi sense regal el dia de Reis. Per això, els organitzadors han col·locat guardioles als diferents establiments col·laboradors perquè els santcugatencs puguin fer les seves aportacions en metàl·lic. L'altra possibilitat és comprar directament la joguina o el llibre als establiments adherits a la campanya i portar els regals a la parròquia a partir del proper 20 de desembre. Sílvia Ribó, portaveu dels joves, explica que aquesta campanya acostuma a tenir molt bona acollida a la ciutat.

Sílvia Ribó

Hi ha qui prefereix fer aportacions en metàl·lic i qui s'estima més comprar directament la joguina però, en general, la gent col·labora molt.


Les mateixes famílies poden recollir els regals als locals de la Parròquia el dia 4 de gener o poden optar perquè els joves voluntaris els hi portin.

Sílvia Ribó

Hi ha l'opció que els pares recollin els regals a la Parròquia o que els portem nosaltres la nit de reis disfressats de patges i reis


L'any passat, tres-centes famílies de Sant Cugat es van beneficiar de la campanya. En l'edició d'enguany, es preveu que hi haurà entre tres-centes i quatre-centes famílies, la qual cosa significa que vuit-cents infants aproximadament rebran regals el dia de reis gràcies a aquesta campanya benèfica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.