La celebració dels 30 anys de Cugat.cat, el dimecres 27 de juny


Temes relacionats

Cugat.cat celebra 30 anys recordant la banda sonora d'aquestes tres dècades (31/mai/12)


  • Comparteix:

Cartell de l'aniversari de Cugat.cat

Cartell de l'aniversari de Cugat.cat

La celebració dels 30 anys d'història de Cugat.cat tindrà lloc finalment el dimecres 27 de juny, en un acte a dos quarts de vuit de la tarda al Claustre del Monestir. La cita homenatjarà tots els treballadors i col·laboradors que l'empresa ha tingut des de l'inici de les seves emissions com a Ràdio Sant Cugat, el 13 de juny de 1982, i també servirà per presentar en societat la nova web del grup multimèdia.

Des del seu naixement ara fa tres dècades a mans d'un grup de joves emprenedors de la ciutat, l'emissora ha patit una evolució constant. Als anys 90, després d'uns anys de tancament, l'emissora va passar a ser de titularitat municipal i durant la darrera dècada ha fet un nou gir adaptant-se a les tecnologies de la informació. Així, el 2006 es va convertir en Cugat.cat, el grup multiplataforma que engloba la ràdio (91.5 FM), el diari electrònic i la televisió en línia Cugat tv.

La celebració dels 30 anys de Cugat.cat anirà presidida per una imatge commemorativa elaborada per alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, sota la direcció de la professora Susana Requena. El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha explicat què es vol commemorar amb aquest acte. Són declaracions d'arxiu.

Miquel Herrada

Volem agrair la implicació dels que ho han fet possible des de dins, però també de la ciutadania.



La celebració s'allargarà també durant la Festa Major, durant la qual la música prendrà el protagonisme. Un concert de cinc hores de durada farà un recorregut per la música que s'ha fet a la ciutat durant aquestes tres dècades i comptarà amb la participació de bandes com els Nois de la mare, Spessa Salsa, Shitting Milks i Raúl Pulido.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.