La fira 'Activa't contra el canvi climàtic' se centrarà en l'economia verda


Temes relacionats

L'Ajuntament promou la lluita contra el canvi climàtic a través de les noves tecnologies (12/jun/09)


  • Comparteix:

L'edició anterior d'aquesta fira

L'edició anterior d'aquesta fira

La segona edició de la fira 'Activa't contra el canvi climàtic' centrarà els actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. La fira, organitzada per l'Associació de Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) amb el suport del consistori, tindrà lloc aquest dissabte a la plaça d'Octavià durant tot el matí i enguany estarà centrada en l'economia verda.

L'objectiu d'aquesta fira és donar a conèixer a la ciutadania empreses, entitats i col·lectius que treballen per mitigar els efectes del canvi climàtic. Sota el lema 'Economia verda: t'inclou a tu?', el Dia Mundial del Medi Ambient se centra en les aportacions i els avenços que deriven de combinar economia i sostenibilitat per avançar cap a una economia que generi poques emissions de diòxid de carboni, que sigui eficient en els recursos i socialment inclusiva.

La fira tindrà tres espais: un de dedicat a empreses i entitats que lluiten contra el canvi climàtic, un amb plafons informatius i una àrea de participació amb demostració de cuines solars i jocs infantils.

Prèviament, aquest dimarts el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, presentarà l'experiència municipal al Programa d'Acords Voluntaris al qual l'Ajuntament es va adherir el març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.