La ciutat es posa en marxa contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

1a edició de la fira

1a edició de la fira

Descobrir sistemes i pràctiques que contribueixin a la lluita pel canvi climàtic és l'objectiu de la segona edició de la fira 'Activa't contra el canvi climàtic' que té lloc aquest dissabte a la plaça d'Octavià. La jornada comptarà amb expositors de diverses empreses que donaran a conèixer productes i tècniques d'estalvi aplicables a àmbit domèstic, així com activitats pensades per a la conscienciació de petits i grans. Es tracta d'una proposta organitzada per l'Associació de Defensa i Estudi de la Natura (ADENC) amb el suport de l'Ajuntament.

Sota el lema 'Economia verda: t'inclou a tu?', el Dia Mundial del Medi Ambient se centra en les aportacions i els avenços que deriven de combinar economia i sostenibilitat per avançar cap a una economia que generi poques emissions de diòxid de carboni, que sigui eficient en els recursos i socialment inclusiva.

La fira tindrà tres espais: un de dedicat a empreses i entitats que lluiten contra el canvi climàtic, un altre amb plafons informatius, i una àrea de participació amb demostració de cuines solars i jocs infantils.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, convida els santcugatencs a participar de la cita. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Hi trobaran moltes idees i també se'n podran recollir dels ciutadans. És una fira interessant i molt útil per als santcugatencs





Les activitats tenen lloc a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.