El Síndic de Greuges registra 360 atencions en l'últim any


  • Comparteix:

El Síndic Jaume Clavell en una imatge d'arxiu

El Síndic Jaume Clavell en una imatge d'arxiu

L'oficina del Síndic de Greuges local ha realitzat 360 atencions durant el darrer any on la Policia Local continua ocupant el primer lloc de les queixes, seguides de qüestions relacionades amb el soroll i l'urbanisme. De totes aquestes intervencions el síndic ha tramitat uns 160 expedients que ha elevat a l'Ajuntament. La memòria que recull l'actuació del Síndic, Jaume Clavell, es farà pública en un ple extraordinari que tindrà lloc el tercer dilluns de mes abans de la sessió ordinària que votarà la seva continuïtat al capdavant de l'oficina. Mira l'entrevista íntegra a Cugat tv

El Síndic de Greuges local en funcions, Jaume Clavell, ha avançat durant l'entrevista mensual a Cugat.cat alguns dels temes que es recullen a la memòria que recopila la seva activitat durant l'exercici 2011-2012. Clavell ha explicat que les queixes derivades de multes imposades per la Policia Local continuen encapçalant la llista. Les reclamacions relacionades amb temes de sorolls apareixen amb més presència que en anys anteriors i les qüestions d'urbanisme hi figuren en tercera posició. El Síndic concretarà totes aquestes intervencions durant el ple extraordinari que se celebrarà el tercer dilluns de juny.

Clavell destaca la feina del síndic, més enllà que es cursin o no expedients. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat (91.5FM).

Jaume Clavell

La nostra feina és atendre a la gent, no és només obrir expedients. Tot i que no es pugui obrir expedient, la gent té un lloc on explicar la seva situació.



El ple de juny haurà de votar la continuïtat de Clavell al càrrec. El Síndic confia a rebre el suport de totes les formacions polítiques amb presència al consistori amb qui ja ha mantingut converses per conèixer els seus plantejaments. La votació es farà al ple de juny que tindrà lloc seguidament del ple extraordinari on es presentarà la memòria del síndic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.