Cugat.cat estrena un nou programa radiofònic pel seu 30è aniversari


Temes relacionats

Entrevista: Jéssica Sotodosos (30 anys de música santcugatenca) ( 6/jun/12)

La celebració dels 30 anys de Cugat.cat, el dimecres 27 de juny ( 4/jun/12)

Cugat.cat celebra 30 anys recordant la banda sonora d'aquestes tres dècades (31/mai/12)


  • Comparteix:

Cartell de l'aniversari

Cartell de l'aniversari

Cugat.cat ha estrenat aquest dijous un nou programa de música a la ràdio de Sant Cugat (91.5FM) amb motiu del 30è aniversari de l'emissora municipal. '30 anys de música santcugatenca' és un espai presentat per la cap de musicals del mitjà multimèdia, Jéssica Sotodosos, que s'emet cada dijous de juny entre les nou del vespre i les deu de la nit. L'objectiu és explicar com ha evolucionat la música a la ciutat durant aquestes tres últimes dècades.

El programa parlarà no només amb músics en actiu o que en el seu moment havien tingut un grup de música a Sant Cugat, sinó també amb col·lectius i personalitats relacionades amb el món musical de la ciutat. Així ho ha explicat Jéssica Sotodosos en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Jéssica Sotodosos

Amb quatre hores dividides en quatre programes, aniran passant persones relacionades amb la música local.









El primer programa ha tingut com a convidats Màrius Caralt, treballador de Cugat.cat des dels inicis de l'emissora i dinamitzador i organitzador de molts concerts durant els 80; Xavier Batllés, membre fundador de l'Orquestra Mira-sol; i el cantant Raúl Pulido, que ha recordat el grup La banda trapera del río on tocava el seu pare.

El proper programa se centrarà en el grup Els nois de la mare i en una tertúlia basada en l'evolució de la música santcugatenca des dels anys 90 fins el 2000. El tercer dijous del mes, Jéssica Sotodosos entrevistarà Manel Turón, tècnic de Joventut de l'Ajuntament durant els últims 20 anys; i al grup Spessa Salsa. A més, s'oferirà una tertúlia sobre la música hip-hop i els grups que van destacar a la ciutat durant la dècada dels 90.

Durant l'últim programa, els oients de la ràdio municipal podran escoltar una entrevista al grup Shitting Milks i seguir la tertúlia a membres de Dissidència Sònica.

La celebració s'allargarà també durant la Festa Major, durant la qual la música tornarà a prendre el protagonisme. Un concert de cinc hores de durada farà un recorregut per la música que s'ha fet a la ciutat durant aquestes tres dècades i comptarà amb la participació de bandes que hauran passat pel programa.

Cugat.cat celebrarà, a més, aquests 30 anys d'història amb un acte, dimecres 27 de juny, que servirà per homenatjar tots els treballadors i col·laboradors que l'empresa ha tingut des de l'inici de les seves emissions com a Ràdio Sant Cugat, el 13 de juny de 1982. Aquest dia també servirà per presentar en societat la nova web del grup multimèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.