El nombre de casaments a Sant Cugat supera la mitjana catalana amb 5 enllaços cada mil habitants


  • Comparteix:

No totes les bodes són tan seguides, però la gent se segueix casant.

No totes les bodes són tan seguides, però la gent se segueix casant.

Sant Cugat és un dels municipis de més de 50.000 habitants on la taxa de nupcialitat és superior a la mitjana catalana que se situa en 4,8 enllaços per mil habitants. Segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya, a Sabadell i a Cerdanyola es casen menys parelles que a Sant Cugat però en canvi, Terrassa supera als santcugatencs en nombre d'enllaços matrimonials.

De les 31.052 parelles que es van casar a tot Catalunya, durant l'any passat, 340 ho feien a Sant Cugat. Aquesta xifra de casaments representa una taxa de nupcialitat de 5 enllaços per cada mil ciutadans, una xifra superior a la mitjana catalana i la Unió Europea qamb 4,8 enllaços.

Els ciutadans de Sabadell i Cerdanyola es casen menys que els santcugatencs. Tot i axí, de les ciutats de més de 50.000 habitants, Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, és on es produeixen menys casaments del país.

Per damunt de Sant Cugat, les estadístiques situen a Terrassa i Rubí amb un taxa de nupcialitat de 5,7 i 5,8 enllaços per miler de ciutadans respectivament. Viladecans és, en canvi, on s'han produït més casaments durant l'any passat amb una xifra de 7,5 matrimonis.

Entre els anys 2001 i 2002, el nombre d'enllaços ha incrementat a 23 comarques.El Vallès Occidental és una de les comarques on ha disminuït els nombre de parelles que es van casar el 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.