'Activa't contra el canvi climàtic' centra la seva lluita en les actituds domèstiques


Temes relacionats

Els santcugatencs s'impliquen en la lluita contra el canvi climàtic en la primera mostra sobre aquesta problemàtica ( 8/jun/09)


  • Comparteix:

La fira 'Activa't contra el canvi climàtic' ha ensenyat aquest dissabte als santcugatencs com reduir el seu consum energètic i els residus a la seva llar. Els tallers per als més petits s'han combinat amb les explicacions d'empreses dedicades a la producció d'energia verda i de vehicles sostenibles. D'aquesta manera, la 2a edició de la fira, organitzada per l'Associació de Defensa i Estudi de la Natura (ADENC), es consolida a la ciutat com una cita per millorar la consciència mediambiental del municipi.

Consumir productes alimentaris de proximitat i ecològics, comprar sense embolcalls superflus, fer un ús intensament eficient de l'aigua i estendre la roba enlloc d'utilitzar la secadora. Aquestes són algunes de les pràctiques que s'han promogut en la segona fira 'Activa't contra el canvi climàtic' perquè es poden dur a terme a la llar i permeten reduir el consum energètic. D'aquesta manera, els santcugatencs s'han conscienciat sobre com lluitar contra el canvi climàtic a través d'activitats lúdiques i tallers infantils. Ho ha explicat la presidenta de l'Associació de Defensa i Estudi de la Natura (ADENC), Núria Pujol.

Núria Pujol

Ens ajuntem per trobar estratègies i mètodes i que la gent vegi que és possible fer consum més responsable, reciclar millor, etc.




A la fira, també hi han participat empreses dedicades a productes i tècniques d'estalvi aplicables a l'àmbit domèstic, que permeten reduir el consum de les llars i també suposen estalvi econòmic. Ho han explicat alguns dels responsables d'aquestes empreses.

Empresaris

A la cooperativa volem generar l'energia que consumim i obtenir un balanç zero. / Són estufes de biomassa, que és molt més econòmic. / Les despeses s'amortitzen i llavors guanyes diners.








La iniciativa, que ha tingut lloc a la plaça d'Octavià, s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.