Valldoreix endega els tallers participatius que marcaran la mobilitat del territori


Temes relacionats

La Taula de Mobilitat de Valldoreix comença el debat sobre el futur de la mobilitat al territori ( 8/jun/12)

Valldoreix acull una mostra sobre la mobilitat urbana (21/mai/12)

L'EMD obre un procés participatiu per estudiar la mobilitat del territori ( 3/mai/12)


  • Comparteix:

L'EMD ha iniciat el procés participatiu

L'EMD ha iniciat el procés participatiu

Els valldoreixencs consensuaran les prioritats en polítiques de mobilitat del territori per mitjà dels tallers participatius programats a principis d'estiu i a l'octubre vinent. Sota el nom 'Valldoreix es mou', el govern d'aquest territori pretén tancar un document de consens a finals d'any que marqui el full de ruta de la mobilitat de Valldoreix per als propers anys.

El vocal de Mobilitat de l'EMD, Joan Ribera, ha destacat que l'objectiu de tot aquest procés és que els valldoreixencs decideixin com volen que sigui la mobilitat del territori. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Ribera

Palpar quin és l'interés de la ciutadania per establir certs eixos com les prioritats del demà.



Per aconseguir-ho, ja s'han programat les dues primeres sessions el darrer dimarts de juny i el primer dimarts de juliol que partiran de la diagnosi de l'estudi de mobilitat. El primer taller tractarà la mobilitat a peu i amb bicicleta, i el segon, la circulació amb transport públic i vehicle privat.

Passat l'estiu, a l'octubre i novembre, es programaran un parell de sessions més per decidir quines propostes s'incorporen al document final que marcarà el futur de la mobilitat de Valldoreix.

La vocal de Participació Ciutadana, Susana Herrada, ha fet una crida als valldoreixencs perquè s'incorporin a aquest procés participatiu. Els interessats poden fer-ho amb les butlletes de participació que es troben des d'aquest dilluns a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'EMD, per correu electrònic a participacio@valldoreix.cat i al web Valldoreixparticipacio.cat i Valldoreix.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.