Set municipis vallesans s'interessen per l''smart street' de Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat estrena avui el primer 'carrer intel·ligent' a la cerca d'una ciutat més eficient (23/nov/11)

Sant Cugat participarà dimecres a Terrassa en una jornada de la xarxa Eurocities (19/feb/10)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puignero, amb representats de les ciutats membres de l'Eurocities

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puignero, amb representats de les ciutats membres de l'Eurocities

Representats dels municipis membres de l'àrea metropolitana de Terrassa, que conformen la xarxa Eurocities, han visitat aquest dimarts el carrer de Cèsar Martinell, la primera 'via intel·ligent' de Sant Cugat. Durant la visita, el tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha destacat el sistema d'enllumenat com a aspecte que millor funciona.

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, juntament amb els tècnics del consistori, esperen que es compleixi el primer any de la implantació del 'carrer intel·ligent' per fer valoracions del projecte. Tot i això, Puigneró en destaca el sistema d'enllumenat.

Jordi Puigneró

Estem veient què és el que va millor, per exemple, l'enllumenat.



A més, Puigneró ha assegurat que un cop passat el període de prova, que finalitza al novembre, introduiran els elements 'intel·ligents' en els concursos de les concessions, i d'aquesta manera 'les empreses que es facin càrrec de les concessions hagin d'invertir més en tecnologia'.

L'Eurocities és una xarxa que uneix les ciutats més grans d'Europa. Sant Cugat forma part de l'àrea metropolitana de Terrassa, juntament amb les ciutats d'Ullastrell, Viladecavalls, Vacarisses, Castellbisbal i Sant Quirze.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Doncs han anat a veure un projecte que no serveix per res, dificil d'implantar en l'epoca actual de crisis i que tothom ho considera ja un fracas només perquè algú es promocioni. Quina vergonya.

Joan Serrallonga. Enviat el 12/jun/12


Sr serrallonga, espero que voste no tingui mai responsabilitats de govern ... Parla sense tenir ni idea de res ... Llegeixi una mica i miri que estan fent totes les ciutats avançades del món, totes aposten pel concepte smart & green city ... Pero be sempre hi ha un fill tonto a la familia ...

Cristian Torres. Enviat el 12/jun/12


Les paraules del comisari politic Serrallonga no son nomes fruit de la seva ignorancia...

Cristian Torres. Enviat el 12/jun/12


Doncs trobo que està molt bé que d'altres ciutats s'interessin per la nostra ciutat ... Senyal que es fan bé les coses, això es aplicable a qualsevol aspecte de les nostres vides ...

Mariona Navarro. Enviat el 12/jun/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.