Els fundadors de Ràdio Sant Cugat recorden els inicis de l'emissora municipal


  • Comparteix:

Dos fundadors de Ràdio Sant Cugat s'han retrobat aquest dimecres a Cugat.cat per recordar els inicis de la ràdio municipal, ara fa 30 anys. Màrius Caralt i Ramon Grau han explicat que al 1982 la ràdio de Sant Cugat va néixer com un experiment professional i personal i que no pensaven, llavors, en els 30 anys que li esperaven.

Caralt i Grau han explicat que el 13 de juny de 1982 només pensaven en poder emetre a les dotze del migdia com tenien previst. Segons Caralt aquell dia 'les coses no funcionaven gaire bé' ja que la tecnologia no era la d'ara. Grau ha recordat que aquell dia, un diumenge, s'inaugurava el Mundial de futbol a Barcelona i l'Esbart Sant Cugat hi actuava. Segons els fundadors a Sant Cugat ja bullia la informació.

Màrius Caralt i Ramon Grau

En aquell moment no pensàvem en el futur sinó només en les dotze del migdia perquè les coses no funcionaven gaire bé. / Era un experiment per a tots


Màrius Caralt i Ramon Grau, però, no van començar aquest camí sols. Aquell dia també els hi acompanyaven Josep Grau i Paco Garcia per tirar endavant una emissora amater que se sustentava gràcies al suport econòmic d'amics i familiars. Durant la dècada dels 90, després d'uns anys de tancament, l'emissora va passar a ser de titularitat municipal, des de la qual va treballar una conversió multimèdia fins a convertir-se en Cugat.cat, que engloba ràdio, diari electrònic i televisió en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.